Concurs Bingo Metropolis

bingometropolis

Rezultate Super Bingo

Phoenix Games S.R.L. si Antena 1 organizeaza incepand cu 27 septembrie 2009 un concurs de bingo denumit SUPER BINGO METROPOLIS .Concursul va fi transmis in direct la Antena 1.Costul unui bilet este de 1.6 lei. Se pot cumpara  cate 3 bilete sau multipli de 3, adica un carton cu 3 bilete+ un talon surpriza.

 Cartoanele de joc conţin 15(cincisprezece) numere diferite între ele, de la 1 la 90 inclusiv, distribuite pe trei linii orizontale, a câte cinci numere fiecare. Cartoanele se grupează în topuri. Cartonul de joc este unic determinat prin seria topului, un număr de serie, numărul de ordine al cartonului în cadrul topului, elementele de siguranţă.

Distribuţia (vânzarea) cartoanelor de joc se face prin punctele de distributie in conditiile legii, precum si prin reţeaua proprie de agenti de vanzari, potrivit prevederilor Regulamentul de Ordine Interioara

Colectarea cartoanelor de joc si a taloanelor gratuite se va face de catre agentii de vanzare, in punctele de distributie, in urnele speciale ale Organizatorului. Agentii de vanzare vor preda cartoanele/taloane gratuite in punctul de lucru judetean de care apartin.Pentru regulamentul complet intrati pe site-ul oficial al concursului.

Reclame

29 răspunsuri to “Concurs Bingo Metropolis”

 1. sandu manuela ioana Says:

  la prima editie am avut sansa sa detin cartonul cu linia castigatoare dar suma alocata acestui castig este exagerat de mica,desi inteleg ca exista un total de 3712(nr topuri) castigatorii identici,mai putin cel super linie.diferenta e mult prea mare intre celelalte premii acordate.chiar daca numarul de linii castigate este mare eu cred ca se poate aloca macar intre 50-100 ron

 2. loredana Says:

  vreu sa stiu cat este premiul pt bingo si cum pot intra in posesia lui

  • concursonline Says:

   „CAPITOLUL IX
   PLATA PREMIILOR

   ART.47. Premiile aferente unei partide se atribuie numai acelor cartoane de joc care au fost vândute în perioada stabilită de Organizator şi îndeplinesc condiţiile de premiere.
   ART.48. (1) Plata premiilor se face, după caz, prin casieriile proprii ale Organizatorului sau direct prin intermediul colaboratorilor şi mandatarilor Organizatorului.
   (2) Organizatorul poate stabili şi alte modalităţi şi locuri de plată a premiilor, în scopul popularizării jocului şi premiilor acordate.
   ART.49. (1) Cartoanele de joc declarate câştigătoare precum şi premiile acordate pentru extrageri de taloane gratuite/cartoane necâştigătoare vor fi publicate în media, sau pe site-ul oficial al Organizatorului.
   (2) Participanţii câştigători au obligaţia să îşi revendice premiile în termen de maxim 30 de zile de la data validarii premiilor.
   (3) Premiul nerevendicat în termenul de 30 de zile va fi reportat, nemaiputându-se formula pretenţii cu privire la acordarea acestuia. Premiile nerevendicate vor fi reportate in fondul de rezerva.
   (4) Plata premiilor revendicate se va face în maxim 90 zile de la data revendicării în baza unei programări făcută de organizator.
   (5) Premiile revendicate si neridicate in termen se reporteaza in fondul de rezerva.
   ART.50. (1) Premiile speciale atribuite pe baza taloanelor gratuite se vor putea ridica numai făcand dovada cu cartoanele care corespund acelor serii inscripţionate pe talonul gratuit respectiv, pe baza actelor oficiale care fac dovada identităţii şi domiciliului câştigătorului pentru premiile speciale acordate pe cartoanele necâştigătoare.”

 3. mihaela Says:

  am castigat 8 miliarde jumate imispune simie cineva un nr de tel sau cum pot intra in posesia banilor

 4. neagu luminita Says:

  la editia din 11 10 2009 mi a iesit linie cu nr. strigat bingo imi puteti spune daca am castigat ! cam cat ?

 5. andres ancuta Says:

  cum se calculeaza numerele de pe talonul super bingo metropolis ?`

 6. andres ancuta Says:

  am cumparat 6 cartoane si nu stiu cum sa aleg numerele din numerele extrase.va rog sa-mi dati un exemplu.va multumesc

 7. andres ancuta Says:

  pe carton am nr 28, 38 ,40,78 ,89,10,41,50,61,90,3,14,29,46,67. cum trebuie sa procedez sa le aleg din numerele extrase?

 8. concursonline Says:

  Aveti doua variante :
  1. Bifati pe cartoane pe moment ce sunt extrase ;daca realizati linie sau bingo inainte sa se strige la extragere ati castigat .
  2.Daca aveti mai multe cartoane si nu puteti tine pasul cu extragerea , pur si simplu notati numerele si incercuiti numarul la care ati ajuns cand s-a strigat linie si la fel pentru bingo.
  Pentru partida din 11 Octombrie in cadrul concursului Super Bingo Metropolis , s-a anuntat LINIE la bila nr. 17 , respectiv cartonul nr. 256.
  Pentru partida din 11 Octombrie in cadrul concursului Super Bingo Metropolis , s-a anuntat BINGO la bila nr. 61 , respectiv cartonul nr. 639.
  Pentru detalii suplimentare despre SUPER LINIE SI SUPERBINGO folositi urmatorul nr. de telefon : 021.9594

 9. alex Says:

  cand e super linie?si cand e super bingo?

 10. Ingrid Says:

  cum se bifeaza cifrele pe biletele super bingo la extragere?de sus in jos sau pe orizontala?

  • concursonline Says:

   Pe orizontala.Sau puteti urmari numarul biletului castigator pe site fara sa mai bifati toate numerele ( in ideea in care aveti multe cartoane cumparate).

 11. Ungureanu Laura Says:

  Buna ziua
  La tragerea din 13.12.2009 a iesit castigator cartonul cu nr.1024 pe care il detin.
  Va rog sa-mi comunicati cum trebuie validat cartonul, ce suma am castigat si de unde ridic premiul( adresa si un nr. de telefon)

  • concursonline Says:

   Va ridicati premiul in valoare de 50 ron de la orice vanzator autorizat .Pentru informatii suplimentare puteti suna la :telefon : 021.9594

 12. cosmin Says:

  imi spuneti si mie cum se realizeaza superlinie si superbingo k nu mai inteleg nik

 13. mada Says:

  as dorii sa aflu daca as putea devenii distribuitor si care ar fii conditiile in cazul unui raspuns afirmativ. multumesc

 14. cioco Says:

  daca am catigat linie de 20ron de unde se ia premiul ?

 15. preda ionel Says:

  am castigat la nr necastigatoare online cum pot intra in posesia premiului

 16. geo Says:

  daca pana s-a strigat bingo am pe talon 2 linii, se cistiga ceva?

 17. johnny Says:

  Am castigat premiul bingo, dar cartonul castigator a fost cumparat online. Cum procedez?

 18. jai Says:

  daca mi-a iesit 5 numere pe orizontala(4,33,64,75,86)e linie????????din carton nr 121 seria041????

 19. minerva Says:

  am castigat in data de 22 08 2010 un premiu de 1000 ron. cum intru in posesia lui?

 20. Woodrow Seidell Says:

  Excellent site i will do come back definately. Nice article.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: