Concurs Bingo Metropolis

bingometropolis

Rezultate  Super Bingo

 Phoenix Games S.R.L. si Antena 1 organizeaza incepand cu 27 septembrie 2009 un concurs de bingo denumit SUPER BINGO METROPOLIS .Concursul va fi transmis in direct la Antena 1.Costul unui bilet este de 1.6 lei. Se pot cumpara  cate 3 bilete sau multipli de 3, adica un carton cu 3 bilete+ un talon surpriza.

 Cartoanele de joc conţin 15(cincisprezece) numere diferite între ele, de la 1 la 90 inclusiv, distribuite pe trei linii orizontale, a câte cinci numere fiecare. Cartoanele se grupează în topuri. Cartonul de joc este unic determinat prin seria topului, un număr de serie, numărul de ordine al cartonului în cadrul topului, elementele de siguranţă.

Distribuţia (vânzarea) cartoanelor de joc se face prin punctele de distributie in conditiile legii, precum si prin reţeaua proprie de agenti de vanzari, potrivit prevederilor Regulamentul de Ordine Interioara

Colectarea cartoanelor de joc si a taloanelor gratuite se va face de catre agentii de vanzare, in punctele de distributie, in urnele speciale ale Organizatorului. Agentii de vanzare vor preda cartoanele/taloane gratuite in punctul de lucru judetean de care apartin.Pentru regulamentul complet intrati pe site-ul oficial al concursului.

Reclame

2 răspunsuri to “Concurs Bingo Metropolis”

  1. silviu Says:

    Doresc sa stiu daca se extrage cate un talon necastigator din fiecare judet. Daca da , atunci de ce la emisiunea din data de 18.10.2009 s-au extras doua taloane dintr-un judet respectiv Constanta ?

    • concursonline Says:

      Daca sunteti din Bucuresti si mergeti in vizita la matusa din Constanta si nu vreti sa pierdeti concursul Bingo , cumparati cartoane si unde le depuneti ? Categoric , raspuns corect , in urnele vanzatorilor din Constanta . Domnule Silviu , motive sunt multe iar romanul de felul lui atunci cand nu castiga din prima devine sceptic pentru ca asa e invatat la el in tara , ca toata lumea sa fure , incepand cu cei din fruntea tarii . Va urez mai mult noroc la urmatoarele concursuri !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: